Changes

Jump to: navigation, search

Nl:Kinderen toevoegen

1 byte added, 19:32, 4 February 2008
Hoe kunt u tweelingen of drielingen toevoegen?
Wanneer u de lijst van de kinderen in een familie bekijkt, zal het duidelijk zijn dat kinderen met ee zelfde geboortedatum tweelingen zijn. Maar indien u de geboortedatum niet weet of enkel een geboortejaar, dient u deze verwantschap op een andere manier op te geven. U kunt dit doen door de kinderen een zelfde geboortegebeurtenis te laten delen.
Nemen we als voorbeeld de tweeling Thomas en Peter. Wanneer u de geboortegebeurtenis aanmaakt voor Thomas, vermeldt u in de {{man label|Beschrijving}} "Geboorte van Thoma Thomas en Peter". Voeg vervolgens een verwijzing naar dezelfde gebeurtenis toe wanneer u de geboortegebeurtenis aanmaakt voor Peter. Dit kunt u doen door verslepen en plaatsen of door de knop {{man button|Een bestaande gebeurtenis delen}}. Zet ook voor beide kinderen de {{man label|Rol}} op "Primair".
Wanneer u nu de gebeurtenissenlijst bekijkt voor Thomas of Peter zal de {{man label|Beschrijving}} u eraan herinneren dat deze kinderen tweelingen zijn. Bijkomende gegevens zoals geboortedatum die bijgevoegd worden aan deze geboortegebeurtenis zullen automatisch getoond worden voor de beide kinderen.
3,245
edits

Navigation menu